01 August, 2010

[VIDEO] Večer mistrů s Hanou Mandlíkovou (short version) 2009, 12, 11


i
.
.


.
Večer mistrů s Hanou Mandlíkovou | Tichý Jiří | AKTUALITY

Čtvrteční večer byl ve znamení vyhlášení nejlepších výsledků sezóny 2009. V multifunkční hale TK Sparta Praha, která se na několik hodin proměnila ve slavnostní sál, se sešli sparťanští hráči, jejich rodiče, trenéři a pozvaní hosté. Celým večerem provázel moderátor Petr Salava a mezi vyhlášením jednotlivých kategorií zazpíval několik písniček italský zpěvák Davide Mattioli.
Jako první byli oceněni Robin Vik, Klára Zakopalová, Eva Hrdinová, Pavla Šmídová, František Čermák, David Škoch, Ulihrach Bohdan a kapitáni Petr Luxa a David Kunst za postup do extraligy.
Dále bylo oceněno družstvo mladších žáků TK Spart
a Praha, které si z MČR mladšího žactva v Jihlavě odvezlo stříbro.Ve čtvrtfinále tým porazil Severočeskou tenisovou 6:3, v semifinále TK Precolor Přerov 5:4 a až ve finále podlehl TK Agrofert Prostějov. O stříbro se zasloužili Ondřej Krstev, Filip Šobáň, Jakub Jílek, David Zelinka, Nouza Petr, Patrik Rikl, Johana Krejčíková a kapitáni Jiří Kulich a Jiří Heřman.
Následovalo předání cen mistrům v babytenisu. Memoriál Zdeňka Kocmana v babytenise, 4. Mistrovství ČR družstev (kategorie 8-9 let) vyhrál tým TK Sparta Praha ve složení Karolína Beránková, Barbora Cajthamlová, Lucie Kaňková, Tomáš Macháč a Andrej Emme. Kapitáni Jiří Kulich a Jiří Heřman.
Na závěr byly uděleny ceny za individuální úspěchy Patriku Riklovi a Kateřině Siniakové za 1. místo v jejich ročníku a také Lucii Kaňkové, která se zúčastnila 19 turnajů, z nichž 18 vyhrála – tedy ze 117 zápasů 116 vyhrála. (ref. Sparta Praha)
.
.
Go visit SPARTA PRAHA web site.
You will see these amazing post Mandlikova super tennis powers.



.
.

Popular Posts

Hana 1981

Hana 1981
Hana Mandlikova 1980